Új sorozatpermier

Akarja látni a gonosz álarcát?

Június 1-jén A gonosz álarca címmel új, amerikai sorozat debütál a TV2 képernyőjén. Amanada Brown, a főhősnő történetét szerelem, hazugság és intrika szövi át és garantálja az izgalmas cselekményt.

2014.06.01 04:30ma.hu
Fotó: TV2

A nyár első napján új műsorral várja a képernyők elé nézőit a TV2. A gonosz álarca című amerikai sorozat első epizódja június 1-jén, 22:15-től látható.

A történet középpontjában egy gyönyörű nő, Amanda Brown áll, aki rövid ismeretség után hozzámegy a dúsgazdag ügyvédhez, Humberto Cano-hoz. Ám azt senki sem tudja, hogy tettét nem a szerelem hanem a bosszúvágy vezérli. Előző férjét két évvel ezelőtt ugyanis éppen Cano parancsára gyilkolták meg. A nő akkor megesküdött, bármi áron bosszút áll a felbujtó család minden tagján. Az élet azonban közbeszól: miközben már a dúsgazdag ügyvéd mellett színleli a boldog feleséget, megismerkedik egy fiatal zenésszel, Santiagoval, aki egy pillanat alatt elrabolja a szívét. A fiatalemberről hamar kiderül, hogy nem más, mint újdonsült férjének az öccse...Az érzelmek kusza hálójában vergődő asszony nem várt bonyodalmakkal találja magát szemben.

A Santiagot alakító jóképű színészt, Aaron Diaz-t a Teresa című sorozatból már jól ismerhetik a magyar nézők. A sorozat a vasárnapi premiert követően hétköznaponként 22:40-kor látható a TV2 képernyőjén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.