Scott A leghosszabb út című filmben játszik majd

Clint Eastwood fia főszerepet kapott

Scott Eastwood, Clint Eastwood fia kapta A leghosszabb út című Nicholas Sparks-regényből készülő film egyik főszerepét.

2014.05.03 07:30MTI
freedigitalphotos.net/Salvatore Vuono

A Deadline.com hollywoodi portál beszámolója szerint a Fox 2000 produkciója George Tillman Jr. rendezésében készül. Sparks tavaly megjelent regényének főhőse, egy 91 éves ember, aki autóbalesetet szenved, és kocsijában ragadva, visszatekint az életére: felidézi, hogyan szeretett bele feleségébe.

Scott Eastwood először kapott jelentősebb szerepet a filmvásznon. Ő alakítja a fiatal Luke Collinst, aki beleszeret a végzős hallgató Sophia Dankóba.

A Fox 2000, amely kemény harcot vívott a megfilmesítés jogainak megszerzéséért, a film megjelenését 2015 áprilisára tűzte ki. Sparksnak két korábbi regényéből már olyan sikeres filmek készültek, mint a Kedves John vagy a Menedék.

Az Eastwood-fiú korábban apja több alkotásában, köztük az Invictus - A legyőzhetetlen, a Gran Torino vagy A dicsőség zászlaja című produkcióiban szerepelt. De tévésorozatokban és kisebb független filmekben is bemutatkozott már.

A nézők hamarosan a David Ayer rendezte Fury című második világháborús drámában is láthatják, amelynek főszerepét Brad Pitt alakítja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.