Antenna Hungária

Bővül a földfelszíni vétellel fogható tévécsatornák köre

Az Antenna Hungária nyáron fejleszteni fogja hálózatait, emiatt néhány órás technikai leállás várható májusban az egyes telephelyeken.

2014.04.24 14:35MTI
Forrás: Freedigitalphotos digitalart

Összesen negyvenhat digitális televíziós telephely környezetében kell a földfelszíni digitális televízió-, valamint az analóg rádióadás néhány órás leállására számítani a következő hónapban, a telephelyek között kis, közepes és nagy teljesítményű is van.

Az AH közleményében emlékeztetett: az elmúlt hónapokban az ingyenes MinDig TV a C8 csatornával, míg a MinDig TV Extra kínálata az RTL II, Super TV2, M3 Anno és D1 TV csatornákkal bővült, ezáltal a digitális földfelszíni televíziós vétellel már harmincnégy televíziós adás érhető el.

Kiskőrösön és Nagykanizsán kismértékű teljesítménycsökkenéssel járó munkát is végeznek, ami néhány, az adótoronytól távol fekvő település esetében okozhat vételromlást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.