Vissza a korábbi gyakorlathoz

Jövőre ismét februárban lesz az Oscar-gála

Idén márciusban tartották, jövőre azonban a korábbi gyakorlathoz visszatérve februárban rendezik meg az Oscar-díjátadó gálát az amerikai filmakadémia csütörtöki bejelentése szerint.

2014.04.17 20:58MTI
freedigitalphotos.net/Salvatore Vuono

A szervezet 2015. február 22-ére tűzte ki a 87. díjátadó ceremónia időpontját. 2014-ben a szocsi téli olimpia miatt tartották a megszokott február helyett március 2-án a nagyszabású gálát, amelyen a 12 év rabszolgaság című dráma nyerte el a legjobb filmnek járó díjat, Cate Blanchett és Matthew McConaughey pedig a legjobb női, illetve férfi főszereplőnek járó elismerést.

A 87. Oscar-díj jelöltjeit 2015. január 15-én hirdetik ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.