Filmikonok

Russel Crowe Amanda Seyfried apja?

Sztárszereposztásban forgatják Pittsburghben a Fathers and Daughters (Apák és lányok) című amerikai filmdrámát, amelynek két fő szerepét Russell Crowe és Amanda Seyfried alakítja, akik mellé a producerek megnyerték Jane Fondát, Diane Krugert, Aaron Pault és Octavia Spencert is.

2014.04.14 04:30MTI

A Variety filmes szaklap szerint a film rendezője az olasz Gabriele Muccino, forgatókönyvírója Brad Desch.

A Fathers and Daughters egy apáról és 25 évvel később New Yorkban élő lányáról szól. Az apát, aki egy híres regényíró, Russel Crowe alakítja. Az író megözvegyült, és mentális betegséggel küzd, miközben megpróbálja felnevelni ötéves lányát.

Amanda Seyfried a 25 évvel későbbi lányt játssza, aki napjainkban él Manhattanben, és próbál megbirkózni problémás gyermekkora következményeivel

A 76 éves Jane Fonda alakítja a filmben a regényíró ügynökét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.