Hamarosan jön a döntő is

Ma van a Fölszállott a páva második középdöntője

Ma tartják a Fölszállott a páva című népzenei és néptáncos tehetségkutató második középdöntőjét, amelyet a Duna és a Duna World is élőben közvetít.

2014.04.12 09:45MTI
Forrás: mediaklikk.hu

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) és a Hagyományok Háza közös tehetségkutató műsorának középdöntőjében a zsűri négy - kategóriánként egy - fellépőt juttat a döntőbe, ezen túl pedig a közönség nem emelt díjas sms szavazatai alapján is továbbjut egy előadó.

Az április 5-i első középdöntő versenyzőire csaknem ötvenezer szavazat érkezett többek között a környező országokból, valamint Ausztráliából, Hollandiából, Dániából és Svédországból is. A nézőktől a Bekecs Néptáncegyüttes kapta a legtöbb szavazatot, míg a zsűri döntése értelmében Kacsó Hanga Borbála, a Tokos Zenekar, az Alba Regia Táncegyüttes, valamint Kaszai Lili és Fundák Kristóf jutott tovább a döntőbe.

Idén mind a négy kategória győztesét az OTP Bank jutalmazza 2-2 millió forinttal, a közönségdíjas produkciót pedig az MTVA további 2 millióval. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma egy határon túli és egy hazai kisebbségi produkciónak ajánlott fel 2-2 millió forintot és az OTP Bank emellett összességében további 2 millió forinttal értékeli a 2014-es évad legkiemelkedőbb produkcióit.

A döntőt április 19-én tekinthetik meg az érdeklődők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.