A költészet napja

Elindult a Versmaraton a Tháliában

Megkezdődött az egész nap tartó Versmaraton, amelyen mintegy 70 kortárs magyar költő olvassa fel verseit a Thália Színház Mikroszínpadán a költészet napján.

2014.04.11 12:12MTI
Forrás: youtube.com

Visy László, a rendezvény egyik házigazdája az esemény pénteki budapesti megnyitóján elmondta: a Magyar Rádió Zrt., a Magyar Napló Kiadó, valamint a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) szervezésében negyedik alkalommal rendezik meg az este 11-ig tartó Versmaratont.

Kiemelte: újdonság, hogy diákok is bekapcsolódhatnak a programba, amelyet a tanórákhoz igazítva 45 perces blokkokra tagoltak. Az ingyenesen látogatható eseményt az interneten is követhetik az érdeklődők.

A kötetet szerkesztő Csontos János mellett Oláh János, Dobozi Eszter és Mezey Katalin felolvasásával indult a program.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.