Élő koncert

Akit az istenek szeretnek - Csákányi Eszter estje

Csákányi Eszter zenés estjét 2014. április 30-án mutatják be a Spinoza Színházban. Az est központi témái a hölgyek, öniróniával és humorral bemutatva.

2014.04.08 09:05ma.hu

Az Orlai Produkciós Iroda nem először nyúl a koncertelőadás formájához. Vári Éva "Edith Piaf" zenés estje, vagy Kulka János "Ez a hely!" előadása több éve, sikeresen megtöltik a Belvárosi Színházat. Idén március 31-én hatalmas sikerrel mutatták be a "Micsoda útjaink" című Cseh Tamás-estet, szintén a Belvárosi Színházban.

Csákányi Eszter zenés estje a Spinoza Színházban kerül színpadra, ahol ősz óta teltházas előadásokkal fut Vári Éva Rose című előadása.

Az Akit az istenek szeretnek előadás témája örök: nők - végletes lelkiállapotban. Nők, akik alárendelik magukat a férfinak, akik hiába várakoznak a megbeszélt randevún, akik kiszellőztetik a lakásból a magányt és akik mégis mindig életben maradnak. Ahogy Csákányi Eszter fogalmaz: "Magamról és a női lélek megannyi arcáról mesélek ebben az estben".

Bemutató: 2014. április 30. 19 óra, Spinoza Színház Következő előadás: 2014. május 12. 19 óra

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.