Csak a mozivásznon

Nicole Kidman elveszett gyerekeit keresi

Elkezdődött Ausztráliában a Strangerland című krimi forgatása, amelyben Nicole Kidman és Joseph Fiennes gyerekeiket kereső szülőket alakítanak.

2014.03.28 22:56MTI

"Mindig kutatom a megfelelő forgatókönyvet, amely miatt hazatérhetek Ausztráliába. Ahogy elolvastam a Strangerland forgatókönyvét, rögtön tudtam, hogy nem mondhatok nemet" - jelentette ki Kidman, aki 2008-ban Hugh Jackmannel forgatta szülőföldjén az Ausztrália című eposzt.

A filmet Kim Farrant rendezi, a forgatókönyvet Fiona Seres és Michael Kinirons írta, a produceri feladatokat Naomi Wenck és Macdara Kelleher látja el - számolt be a Variety.com filmes portál.

A drámában Kidman és Fiennes házaspárt játszik, amelynek két kamasz gyermeke eltűnik az ausztráliai sivatagban. A nyomozást vezető rendőrt Hugo Weaving alakítja.

A szereposztásban Lisa Flanagan, Meyne Wyatt és Nicholas Hamilton neve is olvasható, és megkapta első komolyabb szerepét a modellként ismert Maddison Brown is.

A produkció főbb helyszínei Sydney, Broken Hill és Canowindra lesznek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.