Bérgyilkos, tússzal

Az isteni Leo megint rosszfiút játszhat

Film készül Jo Nesbo Blood on Snow (Vér a havon) című új krimijéből, főszereplője valószínűleg Leonardo DiCaprio lesz.

2014.03.17 17:17MTI

A norvég bestselleríró új regényét Tom Jonasen írói álnéven jegyzi. Irodalmi ügynöke az Aftenposten című újság hétfői kiadásában elmondta, hogy az ősszel a boltokba kerülő krimi filmjogait a Warner Bros. vásárolta meg, és DiCaprio, aki producerként közreműködik a film elkészítésében, valószínűleg a főszerepet is eljátssza.

A thriller várhatóan jövőre debütál a mozikban. A történet egy bérgyilkosról szól, akinek egyik megbízását nem sikerül végrehajtania, ezért el kell rejtőznie, de magával viszi az életben hagyott célpontot, megbízója feleségét is.

Az író honlapja szerint a regényt 2015-ben egy folytatás is követi, amelyen szerzőként szintén a Jonasen név szerepel majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.