Olvasni jó!

A legszokatlanabb könyvcímek

A legszokatlanabb könyvcím 2013 díjat kapta A kislány, akinek cső van az orrában és a kisfiú, akinek kanál van a torkában című könyv a Lipcsei Könyvvásáron.

2014.03.14 14:18MTI
freedigitalphotos.net

Volker Strübing, a könyv szerzője csütörtökön vehette át a WasLiestDu? elnevezésű, könyves közösségi oldal felhasználói által első alkalommal kiosztott díjat.

A második helyen a Honnan ismered fel, hogy a macskád a halálodat tervezi?, a harmadikon pedig a Mindent megtehetsz, amiről álmodsz. Csak lehet, hogy túl nehéz lesz című könyv végzett.

A sokat vitatott Vándorszajhák legszebb vándorútjai című kötetet a negyedik helyre sorolták. A legszokatlanabb könyvcímeket kereső szavazásra 2500 voks érkezett. A díjazottakról a szavazás eredménye és egy szakmai zsűri választása alapján döntöttek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.