Teret adnak neki

Színészi mesterkurzus Kevin Spacey-től

Színészi mesterkurzust tart Kevin Spacey áprilisban Tampában a Nemzetközi Indiai Filmakadémia (IIFA) díjátadó ceremóniája, a "bollywoodi Oscar-gála" hétvégéjén.

2014.03.08 21:30MTI

Az IIFA bejelentése szerint Spacey Vidia Balan bollywoodi sztárral együtt tartja majd a kurzust. Balan a Kahaani című thrillerben nyújtott alakításáért 2013-ban a legjobb színésznő díját kapta az indiai filmakadémiától.

Április 24. ás 26. között az indiai kultúra, divat és film kiválóságai előtt tisztelegnek Tampában, ahol a rendezvény hétvégéjét workshopok és partik színesítik, amelyeken az amerikai és az indiai filmvilág fontos szereplői is részt vesznek.

A díjátadó műsort a várakozások szerint világszerte 800 millióan követik majd figyelemmel, első ízben Amerikában is láthatják a nézők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.