Eurovíziós Dalfesztivál

Ma van A Dal döntője

Ma rendezik az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenye, A Dal döntőjét: az M1 és a Duna World csatornán élőben látható showműsorban eldől, hogy a nyolc finalista közül ki képviseli Magyarországot a májusi malmői nemzetközi megmérettetésen.

2014.02.22 08:35MTI

A Dal fináléjába jutott Bogi We All, a Depresszió Csak a zene, a Fool Moon It Can't Be Over, a Honeybeast A legnagyobb hős, Kállay-Saunders András Running, Király Viktor Running Out of Time, a New Level Empire The Last One, valamint Pál Dénes Brave New World című dala.

A ma esti döntőben előbb a zsűri (tagjai: Rúzsa Magdi, Kovács Kati, Csiszár Jenő és Rákay Philip) választ ki négy dalt, majd a tévénézők sms-szavazatai alapján ezek közül kerül ki a győztes, aki Magyarországot május 6. és 10. között az Eurovíziós Dalfesztiválon képviseli Koppenhágában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.