Mozi a fejedben

120 millió forint az olvasás népszerűsítésére

Saját nyelvükön kívánják megszólítani a fiatalokat azok az olvasásnépszerűsítő programok és pályázatok, melyekre a kormány összesen 120 millió forintot szán.

2014.02.06 14:15MTI

A kezdeményezésben részt vesz többek között a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. (MANK), a Magyar Olvasástársaság, a Petőfi Irodalmi Múzeum és a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ is.

A programcsomag keretében csütörtökön indul a MANK által összehangolt, Mozi a fejedben projekt, amely a fiatalok által használt eszközök, például közösségi oldalak és blogok segítségével kívánja népszerűsíteni az olvasást a 8-16 évesek körében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.