Eurovíziós Dalfesztivál

Ma van A Dal második elődöntője

Ma rendezik az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyének második elődöntőjét. Az M1 és a Duna World csatornán élőben látható A Dal című show-ból hatan jutnak be a február 15-i és 16-i középdöntőkbe.

2014.02.01 08:35MTI

Az 59. Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyének végső szakaszába jutott harminc dal előadói közül a szombati második elődöntőben tíz lesz látható-hallható, közülük hat jut a középdöntőbe, három a zsűri választása, három a közönség telefonos voksai alapján.

A műsorban Dér Heni előadásában az Ég veled, a Belmondótól a Miért ne higgyem?, Jonitól a Waterfall, Kállay-Saunders-től a Running, a 2Beat or Not 2Beattől a Meg akarom mondani, Bogitól a We All, Szécsi Böbétől és Szécsi Sacitól a Born to Fly, Polyák Lillától a Karcolás, Vastag Tamástól az Állj meg világ!, a Muzikfabriktól pedig a This Is My Life című dal hangzik el.

A Dal harmadik elődöntőjét február 8-án rendezik. A három elődöntőből hat-hat dal, összesen 18 kerül a középdöntőkbe, ahonnan nyolc jut a február 22-i döntőbe. A döntő nyolc dala közül négyet juttat a zsűri a legjobb négybe, végül a nézők döntik el, ki képviselje Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon május 6. és 10. között a dán fővárosban, Koppenhágában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.