Izgalmas programok ünnepi hangulatban

Karácsonyi ékszer- és csokoládészalonnal vár mindenkit a Hungexpo

Az ékszerek és csokoládék mellett karácsonyi szalonzenével, kézműves foglalkozásokkal, zenei és táncos fellépésekkel várja a gyerekeket és a felnőtteket péntektől vasárnapig a 10. Hungoro Ékszer és Csokoládé Szalon a fővárosi SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központban.

2013.12.12 12:25MTI
freedigitalphotos.net

A rendezvényközpont C csarnokában minőségi bizsuk, arany, ezüst és acél ékszerek, ezeken kívül kézzel készült táblás csokoládék és bonbonok széles választéka közül válogathatnak az érdeklődők.

A csokoládés standoknál olyan újdonságokkal ismerkedhetnek meg a vendégek, mint a csokigyurma, kipróbálhatják a csokifestést, sőt a csokimasszázst is.

A zenei színpadon fellép Tóth Vera, Gájer Bálint és a Non Stop együttes, a táncstúdiók közül bemutatkozik a Jamland, a Laukrisz, a New Dance World, a Rock and Magic és a Starlight Dance tánciskola.

A gyerekeknek karácsonyhoz kapcsolódó kézműves foglalkozásokat tartanak. Kicsik és nagyok bögrét, gipszdíszeket festhetnek, karácsonyi képeslapot készíthetnek vagy ékszereket és ajándékdobozokat gyárthatnak, amelyek a család karácsonyfája alá kerülhetnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.