Kossuth Kiadó

Karácsonyi dedikálások és programok

Az Örkény István Könyvesboltban mások mellett Müller Péter dedikálja Férfiélet, női sors című könyvét, Kalmár Tibor A humor háza című könyvével, Valachi Anna "A nő számomra rejtély" - József Attila asszonyai című könyvével várja az érdeklődőket.

2013.12.09 00:30MTI
Fotó: MTI

Dedikálásokkal, a könyvekhez kapcsolódó beszélgetésekkel, kóstolókkal, karácsonyi kézműves programokkal és zenei koncertekkel várja az érdeklődőket a Kossuth Kiadó Ajándék ez a nap elnevezésű programja keretében a fővárosi Örkény István Könyvesbolt és az Anno Mesebolt december 14-én.

Az Örkény István Könyvesboltban mások mellett Müller Péter dedikálja Férfiélet, női sors című könyvét, Kalmár Tibor A humor háza című könyvével, Valachi Anna "A nő számomra rejtély" - József Attila asszonyai című könyvével várja az érdeklődőket. Veiszer Alinda a Bridge generáció című könyvet dedikálja.

Nevető magyar irodalom címmel társasjátékot lehet játszani az egykor divatos irodalmi kabarék hangulatában, hangos illusztrációkkal, beszélgetéssel és könyvnyereménnyel Reményi József Tamás vezetésével.

Délután a Muzsikás együttes ad koncertet, és bemutatják a Muzsikás 40 című könyvet is, amelyet Jávorszky Béla és az együttes tagjai dedikálnak.

Varga Gábor Reform desszertek című új könyvének dedikálása alatt a látogatók megkóstolhatják a mestercukrász reformédességeit is.

Az Anno Meseboltban a karácsonyi kézműves programok mellett közös mesélésre, felolvasásra, Kertész Edina, Tamás Zsuzsa és Radnóti Blanka dedikálásra is várja a családokat.

Este Radnóti Blanka és Simonyi Cecília képeiből nyílik kiállítás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.