Haiyan tájfun

Ötmillió forintos adomány Mága Zoltán telt házas koncertjén

Ötmillió forintot adományozott koncertsorozatának jubileumi, századik estjén hétfőn a Fülöp-szigeteki árváknak a Baptista Szeretetszolgálat révén Mága Zoltán.

2013.11.26 06:42MTI
Fotó: MTI

A hegedűművész a téli időjárásra és a közelgő ünnepekre való tekintettel a Magyar Máltai Szeretetszolgálat segítségével további ötmillió forint értékben élelmiszer- és ruhaadományokat, valamint tisztítószereket juttat nélkülöző magyar családoknak.

A Prima Primissima-díjas művész a budapesti Syma Rendezvény- és Kongresszusi Központban adta át az ötmillió forintos támogatást a Fülöp-szigetekre visszatérő Baptista Szeretetszolgálat elnökének, Szenczy Sándornak. A telt házas ünnepi rendezvényen fellépett Szakcsi Lakatos Béla Kossuth-díjas zongoraművész, Király Linda, Bangó Margit, Nyári Károly, Nyári Aliz, Nyári Edit, Pándy Piroska és Peller Károly, valamint az Operettszínház művészei, Boncsér Gergely és Dancs Annamária.

A műsorban közreműködött a Primarius Szimfonikus Zenekar, az Ymiso Kamarazenekar és a Budapest Táncművészeti Stúdió - közölte az esemény kommunikációjával foglalkozó cég hétfő este az MTI-vel. A közlemény szerint a Hegedűvarázs - 100 Koncert a Magyar Zenei Kultúráért sorozat százezreket ért el, nemcsak Magyarországon, hanem a határokon túl is: magyarlakta településeken, illetve Európa nagyvárosaiban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.