Kihagyhatatlan programokkal

Hamarosan indul az Advent Győrben

Jövő pénteken indul a kisalföldi megyeszékhelyen az Advent Győrben programsorozat, amely a belvárosi utcai rendezvények mellett számos kulturális eseményt kínál a közönségnek.

2013.11.20 12:24MTI
MTI, archív

Domanyik Eszter, a városháza szóvivője elmondta: péntek este felnőtt, szombaton délután gyerekprogramoknak ad helyet a belvárosi Széchenyi tér, ahol vasárnap délutánonként gyújtanak meg egy-egy újabb gyertyát. A rendezvénysorozat keretében fellép Korda György, Pitti Katalin operaénekes, valamint - hagyományosan karácsony másnapján - Rákász Gergely orgonista is.

A fiatal orgonaművész az eseményen elmondta: a koncerten az Illuminations, azaz megvilágosodások című műsorát adja elő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.