Lesz 3. rész?

"Scully" és "Mulder" folytatná az X-aktákat

David Duchovny és Gillian Anderson, az X-akták két FBI-ügynöke szívesen forgatna egy harmadik mozifilmet is. A két színész erről a sorozat bemutatásának 20. évfordulója alkalmából rendezett beszélgetésen ejtett szót.

2013.10.13 16:13MTI
prizmafolyoirat.com

A Magyarországon is sikerrel vetített sci-fi-thriller kilenc évadot élt meg és eddig két mozifilm született a történetből. A Mulder ügynököt alakító 53 éves David Duchovny és a Scully ügynököt játszó 45 éves Gillian Anderson is úgy nyilatkozott, hogy "nyitottak lennének" egy harmadik mozifilmre is.

David Duchovny szerint a főbb szereplők és a sorozat "atyja", Chris Carter is vállalna egy újabb filmet. "Minden a Twentieth Century Fox stúdión múlik" - fogalmazott Duchovny.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.