Filmbemutatók

Sandra Bullock és George Clooney sodródik

Nagy kasszasiker hozott az Alfonso Cuarón rendezésében forgatott Gravitáció című film a Warner Bros filmstúdiónak bemutatása első hétvégéjén az észak-amerikai mozikban: 55,6 millió dollárért (12,1 milliárd forint) váltottak jegyet a nézők.

2013.10.06 19:32MTI

A sci-fiben, amelyet a magyar mozik is csütörtöktől játszanak, egy felrobbant űrállomás két űrhajósa, a Sandra Bullock által alakított Ryan Stone és George Clooney, aki a társát játssza, magányosan sodródik az űrben, nincs kapcsolatuk a földi irányítóközponttal, és csak magukban bízhatnak, ha haza akarnak jutni.

A múlt heti listavezető, a Sony Corps. Derült égből fasírt 2 - A második fogás című animációs filmje a második helyre szorult: péntektől vasárnapig 21,5 millió dollár (4,7 milliárd forint) értékben forgalmaztak a film jegyeiből.

A Ben Affleck, Justin Timberlake és Gemma Arterton főszereplésével forgatott, az internetes szerencsejátékok világát bemutató Vakszerencse című film - a 20th Century Fox stúdiótól - végzett a harmadik helyen 7,6 millió dollárral (1,66 milliárd forint).

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.