Különleges programok országszerte

Indul a közmédia hagyományőrző programja

Ma veszi kezdetét a közmédia első alkalommal megszervezett hagyományőrző programfolyama; az Itthon vagy! Magyarország, szeretlek! elnevezésű országos kezdeményezéshez több mint 1300 település csatlakozott.

2013.09.28 07:52MTI

A Szent Mihály napjához kapcsolódó rendezvényfolyam keretében országszerte különleges programokat szerveznek már szombaton is.

A közmédia öt csatornája összesen húszórás műsorfolyam keretében számol be a hétvégi programokról, több mint húsz helyszínt kapcsolnak élőben, az ország több mint 50 pontját jelenítik meg a nézők, hallgatók számára. az M1, a Duna, a Duna World tévécsatornák, valamint a Kossuth és a Petőfi Rádió műsorfolyamát a közmédia csaknem félezer munkatársa készíti ezen a hétvégén.

A kétnapos műsorfolyam célja, hogy az M1 egyik legnépszerűbb, azonos címet viselő műsorához hasonlóan mutassák be az ország kulturális és természeti értékeit, hagyományát. Az eseménysorozat zárásaként, vasárnap este országszerte tüzeket gyújtanak, amelynek központi helyszíne Ópusztaszeren lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.