KátyúLand

Nem javítottak utat a miniszterelnök lányának lakodalma miatt

A miniszterelnök lányának lakodalmát a násznép az ország egyik legkátyúsabb útján fogja megközelíteni, az érintett tanyához vezető úton semmiféle kátyúzás, állagjavítás nem történt.

2013.09.05 18:08MTI

Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke leszögezte: folytatódik a miniszterelnök és családja elleni politikai lejárató kampány. Egyes sajtóorgánumok már egy bensőségesnek szánt családi esemény, a miniszterelnök lányának esküvője kapcsán sem tartózkodnak újabb és újabb valótlan állítások terjesztésétől - tette hozzá.

"A tények: a násznép az ország egyik legkátyúsabb útján fogja megközelíteni a lakodalom helyszínét. A közvetlenül az érintett tanyához vezető úton semmiféle kátyúzás, állagjavítás nem történt" - fogalmaz közleményében Havasi Bertalan.

A hvg.hu csütörtökön írt arról, hogy pár nappal Orbán Viktor legidősebb lányának esküvője előtt útfelújításokat és kátyúzásokat végeztek el a lakodalom helyszínére vezető utakon Csabdiban, illetve a területileg hozzá tartozó Tükröspusztán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.