Ruzante: A csábító pillangó

Előadás 16 éven felülieknek a Városmajorban!

Reneszánsz erotikus huncutságok, a commedia dell'arte szabadszájú, érzéki figuráinak előadásában!

2008.07.14 13:35ma.hu


Július 20-án, vasárnap a Városmajori Szabadtéri Színpadon nézheti emg a közönség Kováts Kriszta rendezésében A csábító pillangó című előadást. A XVI. századi darab Padovában játszódik, egy tipikus olasz kisvárosban, ahol a házak egymásba érnek. A commedia dell’arte szokásait eleveníti fel az előadás, amikor minden a nézők előtt játszódik le. 

A díszletek cseréjét a színészek oldják meg, a jelmezeket is nyílt színen veszik fel. Nincs titok, a nézők mindent látnak. Néha még a határ is elmosódik színpad és nézőtér között. A stilizált jelmezek csak utalnak korra, de mai áthallásokkal. Főszerepben: Lázár Balázs, Kecskés Tímea, Sándor Dávid, Járai Máté és Kováts Kriszta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.