Fesztiválköztársaság

Budapest-pavilon a Sziget fesztiválon

Standot helyezett ki a fővárosi önkormányzat a Sziget fesztiválon, hogy az oda látogatók megismerjék Budapest nevezetességeit, élményhelyszíneit, épített örökségét.

2013.08.05 18:47MTI

Az önkormányzat hétfőn a honlapján közölte, hogy az információs pultnál ingyenes turisztikai kiadványok - köztük térképek és egyéb Budapesttel kapcsolatos anyagok - állnak az érdeklődők rendelkezésére, amelyek segítik őket a város felfedezésében. A fesztiválozók a nevezetességeken túl a fővárosi programokról is informálódhatnak, például az őszi Café Budapestről vagy a Budapesti Nyári Fesztiválról.

A tájékoztatás szerint a standon városfelfedező játékok, közösségi programok is lesznek, a fesztivál bejáratánál pedig ismét felállították a "Budapest betűket", ahol a résztvevők fotózkodhatnak. A pavilonnál minden nap délután 5 órától a fővárossal kapcsolatos építészeti, városvédelmi, urbanisztikai, művészeti témájú civil előadások lesznek.

Az információs pult délelőtt 10 órától éjfélig tart nyitva a főbejárathoz közel, a Sziget Info mellett.

Információs standot működtet a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) is a BKV egyik, a fesztivál hangulatához illő, színes matricázással átalakított Ikarus 260-as buszában, ahol a különféle játékok mellett jegyeket is lehet vásárolni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.