Szabadtéri koncert Szentpéterváron

Több mint négyezren énekeltek együtt

Több mint négyezer orosz énekes formált kórust és adott szabadtéri koncertet vasárnap Szentpéterváron azért, mert meg akarták dönteni a legnagyobb létszámú kóruséneklés világrekordját.

2013.05.27 01:29MTI

A város szinte valamennyi hivatásos és amatőr kórusából 4335 énekes állt fel a Szent Izsák székesegyház lépcsőire, hogy az el-eleredő eső ellenére szórakoztassa a téren egybegyűlt több ezer turistát és helyieket. 

Tizennégy dalt énekeltek el, köztük a legnépszerűbb orosz és szovjet hazafias dalokat. Az egy órán át tartó koncerten a közönség együtt énekelt az alkalmi mega-kórussal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.