Színes programok

Szombaton rendezik meg a roma értékek fesztiválját

Koncertek és színielőadások mellett táncház is várja az érdeklődőket szombaton a Cigánykerék - Roma Értékek Fesztivál elnevezésű ingyenes rendezvényen a MOM Kulturális Központban Budapesten.

2013.04.04 11:40MTI

Április első hétvégéjén ünnepeljük a roma kultúrát, a nemzetközi roma napot pedig április 8-án tartják, így kettős apropója is van a fesztiválnak, amelyet hagyományteremtő szándékkal rendez meg az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) - mondta el Kovács Zoltán társadalmi felzárkóztatásért felelős államtitkár az eseményt beharangozó csütörtöki sajtótájékoztatón.
   
Az esemény a roma kultúra különböző vetületeit mutatja be a különböző programok, egyebek mellett divatbemutató, kiállítás, ételkóstolás és kézműves foglalkozások segítségével.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.