Carbonfools és Anna & The Barbies koncerteznek

Ma a bulié a főszerep a nőknél!

Március 8-án világszerte a nőket ünnepeljük, ezért aztán most lazításra adták a fejüket azok is, akik évtizedek óta a nők jogaiért, érdekeiért küzdenek, és hatalmas bulit csapnak a Carbonfools és az Anna & The Barbies együttesekkel.

2013.03.08 11:26ma.hu

Másmilyen Március címmel fergeteges nőnapi bulit szervez a Magyar Nők Szövetsége, hogy ezen a napon ne csak a feladatokra, a nőket érő különféle jogsértésekre és csupa komoly dologra kelljen koncentrálni, hanem jusson idő a szórakozásra is. Az 1989-ben alakult szervezet március 8-án este a női lét problémáin túllépve közös szórakozásra hívja a fiatalokat és a magukat fiatalnak érző időseket is, melynek középpontjában természetesen most is a nők állnak, de jó néhány meglepetés-program is színesíti az estét.

Miközben az Andrássy úton, a Hősök terénél a férfiak a nőket köszönthetik, a színpadról a Carbonfools adja meg a hangulatot, majd az Anna & The Barbies együttes mutatja meg, hogyan buliznak a nem is annyira gyenge nem képviselői, a sort pedig a Quartzbox zárja. A program ingyenes, a rendezvény este 6 órakor veszi kezdetét, a szervezők pedig azt ígérik: számtalan meglepetés várja azokat, akik a helyszínre látogatnak.

Uraim, ne feledkezzenek meg a virágról sem!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.