REmese

Környezettudatos Kárpát-medencei fiatal divattervezők Budapesten

A REmese Környezettudatos Divattervezők Társaságának négynapos találkozóján divatbemutatók és szakmai beszélgetések is várják a környezettudatos Kárpát-medencei fiatalokat március 7. és 10. között Budapesten.

2013.02.27 12:08MTI

A természet és a kulturális környezet megóvását célzó négynapos rendezvénysorozaton nemcsak magyarországi, hanem erdélyi és felvidéki, 18 és 33 év közötti magyar ajkú fiatalok, köztük divattervezők, fotósok, színészek és illusztrátorok mutatják be a magyar hagyományos népi motívumvilágból építkező környezettudatos kreációikat - jelentették be a szervezők szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.