A MMA elnökségének keddi ülése

Fekete György tovább vezeti a Magyar Művészeti Akadémiát

Továbbra is a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) elnöke marad Fekete György.

2013.01.29 20:21MTI

A Magyar Művészeti Akadémia elnöksége keddi ülésén megtárgyalta az elnökségnek a Fekete Györgyhöz intézett levelét, amelyben a testület az MMA-t övező feszültségek feloldásaként megfontolásra ajánlotta az elnöknek a pozíciójából való visszavonulást - tájékoztatta az akadémia titkársága az MTI-t.
   
A közlemény szerint a tagozatvezetők jelenlétében lezajlott véleménytisztázó tanácskozás során - a körülményeket mérlegelve és a döntés súlyát átérezve - az elnökség tagjai tudomásul vették, hogy az elnök "a munka folyamatossága érdekében, valamint a felmerült jogos kritikai észrevételeket figyelembe véve" tovább vezeti a Magyar Művészeti Akadémiát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.