Walt Disney Concert Hall

Magyar napokat rendeznek a Los Angeles-i Filharmonikusoknál

Januárban magyar napokat és farsangot rendeznek a Los Angeles-i Filharmonikusoknak otthont adó Walt Disney Concert Hallban.

2012.12.14 23:29MTI

A január 18. és 20. között megrendezendő eseménysorozat keretében fellép a Los Angeles-i Kárpátok néptáncegyüttes és az Egyesült Államokban turnézó Special Request szalonzenekar- mondta Kálmán László, Magyarország Los Angeles-i főkonzulja. A Los Angeles-i Filharmonikusok Pablo Heras-Casado vezényletével Bartók Béla és Eötvös Péter műveiből adnak elő. 

Ekkor tartják Eötvös DoReMi concertójának világpremierjét is Midori Goto hegedűművész közreműködésével. A világ egyik legnívósabb művészeti központjában megrendezendő kulturális országpromóció keretében lesz busóbemutató, valamint magyar gasztronómiai rendezvény és borkóstoló is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.