A nagysikerű könyvet újabb követte...

Szepes Mária mágiája - Megjelent Nemere István új kötete

A tavaly őszi nagy sikerű, Szepes Máriával közösen készített ezoterikus kötete után Nemere István ismét nagyot vállalt e területen: megjelent ugyanis legújabb könyve, a Szepes Mária mágiája.

2008.06.04 19:00ma.hu

Nemere István folytatja a Szepes Máriával megkezdett munkát - A tavaly őszi nagy sikerű, Szepes Máriával közösen készített ezoterikus kötete (Az élet örök) után Nemere István ismét nagyot vállalt e területen.

Megjelent ugyanis legújabb könyve, a Szepes Mária mágiája, melyben kérdésekre válaszolva mesél az „ezotéria nagyasszonyáról", vele való kapcsolatáról.

A könyvet Szepes Mária mindeddig kiadatlan gondolatai teszik még izgalmasabbá. Nemere István 2008. június 5-én, 11 órától dedikálja Szepes Mária mágiája című munkáját a Vörösmarty téren, a 97-es pavilonnál.

A könyv egy fiatal és egy már nem annyira fiatal íróember szemén keresztül láttatja Szepes Máriát. A huszonéves könyvkiadó-riporter, mélyinterjúk készítője társult a hatvanadik évén és csaknem az 500-ik könyvén is túl lévő íróval.

Ketten sok időt töltöttek a 100-adik évéhez közeledő Szepes Máriával. Akkor csak őt kérdezték, világuk az ezotéria magyar nagyasszonya körül forgott – ám miután Szepes Mária 99-ik évében meghalt, e könyv két szerzője továbbra is rendszeresen találkozott, és már egymást kérdezték Mária felől.

Emlékeikhez hozzáfűzték Mária néni mindeddig kiadatlan gondolatait, és miközben beszélgettek, végig ott volt velük a láthatatlan harmadik is, aki megfoghatatlan jelenlétével hatott rájuk – és rajtuk keresztül hat majd az olvasókra is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.