Két hete súlyos kardiológia műtéten esett át

Javul Kocsis Zoltán állapota

Kielégítő a csaknem két hete súlyos kardiológia műtéten átesett Kocsis Zoltán főzeneigazgató állapota.

2012.10.02 13:30MTI

Intenzív osztályon megkezdett ápolását kórházi osztályon folytatják, majd hamarosan többhetes, vidéki rehabilitációra kerül sor - mondta el az MTI-nek Kovács Géza főigazgató. A művész kórházi ágyán már partitúrákat tanulmányoz, olvas, naplót ír.

A tervek szerint a karácsonyra meghirdetett Diótörő előadásokat már ő vezényli. Felépüléséhez továbbra is teljes nyugalomra van szüksége, ezért csak családtagjai és legközelebbi munkatársai látogathatják - hangsúlyozta Kovács Géza.

Kocsis Zoltánt váratlan megbetegedése miatt szeptember 21-én kórházba kellett szállítani. Még aznap sikeres kardiológiai műtétet hajtottak végre a Nemzeti Filharmonikus Zenekar főzeneigazgatóján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.