Doug Aldrich, Brian Tichy és Michael Devin játszik

Whitesnake koncert kedden az A38-on

SteamRoller néven a hard rock egyik alapcsapata, a brit Whitesnake három tagja ad koncertet kedden a fővárosi A38 hajón: Doug Aldrich, Brian Tichy és Michael Devin feldolgozásokat és saját szerzeményeket játszik.

2012.09.29 09:52MTI

A Whitesnake egyelőre szünetet tart a tavalyi sikeres Forevermore-lemez és annak turnéja után, de a zenekar tagjai különböző projektekben jelenleg is dolgoznak. Doug Aldrich gitáros, Brian Tichy dobos és Michael Devin basszusgitáros hangszerbemutatókon kezdett el hármasban zenélni, először Wrecking Crew néven futottak, jelenleg SteamRoller-ként turnéznak Európában - közölték a szervezők az MTI-vel.

A formáció feldolgozásokkal, saját szerzeményekkel és meglepetésekkel érkezik Budapestre. A SteamRoller tagjai a Whitesnake-be lépésük előtt is több világhírű zenekarban és előadóval játszottak, köztük volt a Foreigner, a Velvet Revolver, Ozzy Osbourne, Billy Idol vagy a Lynch Mob. A Whitesnake-et 1978-ban hozta létre David Coverdale énekes, miután kilépett a Deep Purple-ből.

A zenekarban azóta is Coverdale jelenti az állandóságot, mellette az elmúlt mintegy 35 évben ötvenen fordultak meg a jelenleg hattagú Whitesnake-ben; Aldrich 2002 óta, Tichy és Devin 2010 óta tag. A tavaly Budapesten is fellépett Whitesnake eddig 11 stúdióalbumot készített.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.