Budapesti Nyári Fesztivál

Szentpéteri Csilla és a 100 Tagú Cigányzenekarral ad közös koncertet

Június 15-én a népszerű zongoraművésznő, és a 100 Tagú Cigányzenekar különleges koncertet ad a Margitsziget Nagyszínpadán!

2008.05.08 17:10ma.hu

Az unikumnak számító cigányzene mellett klezmer és klasszikus zenei gyöngyszemek találkoznak Szentpéteri Csilla önmagában is egyedi zenei világával, megfűszerezve vérpezsdítő ritmusokkal, gitárokkal. 

Szenvedélyes, izzó, felszabadult játékmódjuk igazi nyáresti kikapcsolódást ígér a Margitszigeten, temperamentumos zongorafutamok, bravúros hegedűszólók játsszák a népszerű dallamokat. 

Külön érdekesség, hogy a közösen megszólaltatott műveket Szentpéteri Csilla átirataiban ismerheti meg a nagyérdemű. Zenéjük igazi kuriózum a zenei palettán, mindent elsöprő életörömmel és szenvedélyességgel teli, a szórakoztatás legmagasabb formájában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.