Gyönyörű dallamokkal turnézik a Glasso

Már Cipruson is zenélnek a magyar poharak

A magyar zenerajongók közül egyre többen ismerik meg a Glasso zenéjét, de a különleges, gitárral kiegészült csengő dallamok most elindultak, hogy meghódítsák a délebbi területeket is.

2012.04.12 17:19ma.hu

Még a zeneszerető emberek többsége sem lát mást az üvegpoharakban, mint egyszerű háztartási eszközöket, ám a Glasso Produkció bebizonyította, hogy értő kezekben a poharakon minden másnál szebben csendülnek fel az ismert dallamok. Néhány hónapja az egyszemélyes zenekar Kormos János különleges, latinos hangzású gitárdallamaival egészült ki, azóta párban járták az országot, megmutatva ezt az igazán egyedi hangzást.

A hazai közönség előtt már jól ismert dallamok azonban ezúttal elindultak, hogy távolabbi vidékeket is meghódítsanak: ha esetleg április 25-én épp a ciprusi Nicosiában tölti szabadságát, élőben találkozhat a két zenésszel, akik úgynevezett crossover hangszerelésben adják elő a népszerű slágereket, köztük a Tears in Heaven vagy a Besame Mucho című számokat.

Helyszín és időpont: Ciprus, Nicosia, Pallas Theatre - április 25.

Fotó: VargaPPhoto


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.