"Az emberek szeretnek együtt sírni a sötétben"

Folytatódik a horror: készül a Parajelenségek negyedik része

Negyedik rész is készül idén a Parajelenségek című horrorsorozathoz.

2012.01.04 11:50MTI

A Variety online kiadása szerint az előző három epizód összesen 518 millió dollárt (136 milliárd forintot) hozott a stúdió konyhájára.
   
A sikertörténet 2007-ben kezdődött, amikor a mindössze 15 ezer dollárból forgatott Parajelenségek meghódította a mozikat, és a stúdió végül világszerte közel 200 millió dolláros jegyeladással zárta forgalmazását. A sztori Újabb parajelenségek címmel 2010-ben folytatódott, és a hárommillió dolláros költségvetés ismét busásan megtérült a csaknem 180 millió dolláros globális bevétellel.

A Parajelenségek 3. tavaly októberben került az észak-amerikai mozikba, és már premierhétvégéjén a kasszasikerlista élére lendült. Bár ez az epizód tulajdonképpen a korábbi részek előzményfilmjeként készült, a két szereplő gyermekkorát idézte fel, már bemutatása első három napján 54 millió dollárért fogytak rá a jegyek az Egyesült Államok és Kanada mozijaiban.
   
Don Harris, a Paramount illetékese akkor azzal magyarázta a jelenséget, hogy a közönség végső soron azért jár a moziba, mert együtt akar nevetni és félni a többiekkel. "Az emberek szeretnek együtt sírni a sötétben, ahol senki sem látja őket" - mondta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.