Exkluzív interjút adott

Tessék figyelni: Jeremy Irons a m1-re ment!

Exkluzív interjút adott a közmédiának Jeremy Irons Oscar-díjas és Golden Globe-díjas színész. A beszélgetést az m1 csatorna sugározza majd december 22-én 20 óra 10 perckor.

2011.12.11 14:31MTI

Szabó László a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap kommunikációs igazgatója elmondta, hogy Jeremy Irons, akivel Návai Anikó beszélgetett az etyeki Korda Sándor Stúdióban, nemcsak a filmekről és Hollywoodról, hanem világnézetéről is beszélt. Így szóba került, hogy nem tartja magát politikus alkatnak, anglikán létére nem jár felekezete templomába, és nem hisz a halálbüntetésben.

Az interjúban Jeremy Irons elmondja azt is, miként változott meg szerinte Budapest azóta, hogy 38 évvel ezelőtt a magyar fővárosban járt.

Az angol színész sok más film mellett játszott Szabó István Csodálatos Júlia című 2004-es alkotásában is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.