Az arcunkba kapjuk a Jar-jar Binks-t

Lucas ezúttal a 3D-s rókabőrt húzza le a Star Warsról

George Lucas nem tud megülni a fenekén: a galaktikus Birodalom februárban kiszakad a gyöngyvászonból.

2011.11.18 10:23ma.hu

Lucas midiklorián szintje már az egeket verdesi: a botrányos Blu Ray kiadás után (mi is megemlékeztünk róla) ezúttal 3D-be turbózza a Star Wars-sagat. A (kronológiailag első) The Phantom Menace, azaz a rajongókat enyhén szólva megosztó 1999-es A Baljós Árnyak már februárban betámadja a mozikat – a kérdés csupáncsak az, hogy a Disney-mézbe fulladt sztorin, és a bicskanyitogató Jar Jar Binksen mit segít az, ha egyenest az arcunkba nyomják.

Lucas azt tervezi, hogy 2012 után minden évben bemutatásra kerül egy, a Skywalker-féle galaktikus családregény összvissz hat epizódjából - ez azt jelenti, hogy az ewokok 2017-ben másznak majd elő a gyöngyvászon mögül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.