"Ott lapul a design mögött"

Hangmás: Ragadozó a Merlinben

A ragadozó ott lapul a design mögött. Állati ösztönökből, vágyakból, be nem teljesült álmokból él. Keresi az utat, hogy kitörjön. Nem nézel szembe vele, inkább megpróbálod kicselezni, mert a mai világ nem enged szembesülni a sötét oldaladdal.

2011.09.26 09:25ma.hu

A Hangmás harmadik nagylemeze egy lehetőség arra, hogy leszámolj a saját démonjaiddal.

Két évvel az év egyik legjobb lemezének választott Valaki ma este megsérülhet után október 7-én jelenik meg a Hangmás harmadik nagylemeze, a Ragadozó. Az elmúlt két évben felgyülemlett élményekből 10 dal született és került fel a lemezre.

A témákért mélyre, egészen sötét helyekre kellett ásni, de az energia és a lendület a régi.

A Hangmás különleges októberi lemezbemutatóval készül: fiatal képzőművészeket kértek fel, hogy hat dalt az új albumról fizikai formába öntsenek. Az így született installációkat egy interaktív kiállítás keretében mutatják be.

Vendég a Haunebu és az osztrák The Happy Kids, a koncertek után a Tits & Clits és a Tesco Disco DJ-i zenélnek.

A hangulatot a Popméter csapata alapozza meg.

Ragadozó
Hangmás vs. MOME Artists Fight & Lemezbemutató
Merlin 1054 Budapest, Gerlóczy utca 4.

2011. október 7. péntek 20.30

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.