"Biológiai fegyverrel" rabolt bankot

Fel a kezekkel: AIDS van nálam!

"Biológiai fegyverrel" rabolt bankot egy nő az Egyesült Államokban: azzal fenyegette meg a pénztárost, hogy megfertőzi AIDS-szel, ha nem ad neki pénzt.

2011.06.14 12:10MTI

Az eset egy coloradói bankban történt.

A hatvanas éveiben járó, kalauzsapkás nő cédulára írva tudatta fenyegetését és követelését a pénztárossal, miközben gyakran köhécselt egy kendőbe - feltehetően a fertőzésveszély hitelessége végett.

Akciója sikerrel járt, pénzzel szelelhetett el a bankból. Mind a pénzintézet belső biztonsági, mind parkolójának térfigyelő kamerái jó felvételeket készítettek róla, a rendőrség azonban még nem fogta el.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.