Nem volt teje - végzett vele

Falhoz verte csecsemőjét, hogy megölje

Eljárást indított az ügyészség egy 26 éves nő, a Galac megyei Nicoleta Munteanu ellen, aki vérfagyasztó vallomást tett arról, hogyan ölte meg pár hetes csecsemőjét.

2010.12.16 10:21MTI

"Vasárnap este fél tízkor meg akartam szoptatni a gyermeket, mert sírt az éhségtől. Nem volt elég tejem, és ő nem hagyta abba a sírást. Megszorítottam a nyakát, hogy megöljem, de nem sikerült, nem fejtettem ki elég erőt. Aztán a falhoz vertem háromszor. Mikor láttam, hogy már nem mozog, és vér van a szája sarkában, értesítettem az asszisztenst", hangzott a nő vallomása.

A kicsi nem halt meg a hatalmas ütésektől, reggelig életben maradt. A 26 éves, öt gyerekes anya császármetszéssel hozta világra babáját.

A két hetes csecsemő és Nicoleta Munteanu a kórházban tartózkodtak, amikor december 12-én furcsa hangokat hallottak a kórteremből. Az anyát feldúlt állapotban találták, a kicsi fején pedig véraláfutásokat. A kómába esett csecsemőt az orvosok már nem tudták megmenteni.

Az anya kezdetben az állította, hogy a tejtől fulladt meg a kicsi, aztán megváltoztatta vallomását, és elmondta, véletlenül fejére ejtette csecsemőjét.

Az ügy előtt a nyomozók is értetlenül állnak, hiszen Nicoleta Munteanu eddig összes gyerekét a szülés után az állam gondozására bízta, és nincs tudomásuk arról, hogy bármelyik kisbabája is áldozatául esett volna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.