Az életöröm a titkos recept

98. születésnapját ünnepelte a világ legidősebb ikerpárja

Kilencvennyolcadik születésnapját ünnepelte csütörtökön a világ legidősebb ikerpárja, a francia testvérek az életörömöt tartják magas koruk "titkos receptjének".

2010.09.23 18:09MTI

Raymonde és Lucienne az Atlanti-óceán partvidékén fekvő Saint-Georges-de-Didonne nevű faluban fújta el a születésnapi torta gyertyáit. A két idős hölgy azzal, hogy betöltötte a 98 évet, bekerült a 2011-es Guinness rekordok könyvébe.

"A jelenben élünk, értelmetlen a múlton vagy a jövőn töprengeni" - mondta nevetve Lucienne. "Még mindig úgy érezzük, mintha húszévesek lennénk" - fűzte hozzá nővére.

Mindkét hölgy elegáns ruhában, tökéletes sminkkel és makulátlan frizurával igazolta, hogy nem járt el felettük az idő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.