"Illegális fegyveres csoport" végzett velük

Két rendőr halt meg egy grozniji lövöldözésben

Két rendőr halt meg egy grozniji lövöldözésben - közölte vasárnap az Oroszországhoz tartozó Csecsenföld belügyminisztériuma.

2010.08.01 21:41MTI

A grozniji bejelentés szerint a rendőrök egy - a szakadár fegyveresek, vagyis az orosz hivatalos szóhasználat szerint az "illegális fegyveres csoportok" felszámolására irányuló - terrorelhárító akcióban vettek részt szombat éjszaka.

További részleteket azonban nem hoztak nyilvánosságra, csak annyit közöltek, hogy az elesett rendőrtisztek családjai "minden szükséges segítséget megkapnak", s Ramzan Kadirov csecsen elnök 3 millió rubelt (csaknem 20 millió forint) utal ki számukra egy külön alapítvány pénzéből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.