Hová mennél, Medve?

Plüssmaci utaztatási iroda már Finnországban is

Csehország után immár finn földön is működik plüssmacikat utaztató iroda.

2010.05.12 17:14MTI

A játékállatok üdülni mehetnek Rovaniemi városába. A programban egyebek közt városnézés szerepel, továbbá kirándulás a Mikuláshoz.

A világ bármely részéről elpostázott mackók ajándékot is kapnak, képeslapot küldenek gazdájuknak és persze jó pár vakációs fénykép készül róluk, bizonyítván, hogy valóban körbejárták - illetve vitték őket - az északi városban és környékén. Ez a szabvány út. Van azonban luxus kategóriájú is, azok a medvék rénszarvastelepre is ellátogatnak és etethetik az állatokat. Utána motoros szánoznak, lékhorgásznak és tábortűznél melegednek forró csokoládéitallal praclijukban. Minderről nemcsak fényképek, hanem filmfelvétel is készül. Az utak ára 110-170 euró között van.

Ha valaki nem akarja a saját mackóját kitenni külföldi utazásnak, vagy esetleg nincs még neki, a finn iroda saját plüssmackóval is szolgál és az állatot pihentetése után elpostázza a megrendelőnek az élményanyaggal együtt.

A cseh iroda külföldi utaztatást is vállal és nem csak mackóknak, hanem más plüssállatoknak is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.