Felszólalás, moneyshot

Képpel: volt pornófilmrendező is indul a brit parlamenti választáson

Egy volt pornófilm-rendezőnő is indul a tavaszi brit parlamenti választáson a liberális demokraták színeiben - jelentette be pénteken Nick Clegg, a párt vezetője, és sietett hozzátenni, hogy a filmnek ez a műfaja "nem az ízlésének való".

2010.03.12 19:48MTI
Pornóból a parlamentbe

"A pornóiparból a parlamentbe: íme, jövök" - írja Anna Arrowsmith twitteres oldalán. Gravesham település jelöltje a dél-angliai Kentből Anna Span művésznév alatt tizenkét éven át dolgozott egy felnőttfilmekre szakosodott cég, az Easy on the Eye Production rendezőjeként és igazgatójaként. A képzőművészeti és filozófiai diplomát szerzett Arrowsmith több mint 250 pornófilm és -video rendezője, többek között nevéhez fűződik a Women Love Porn (A nők szeretik a pornót) vagy a Be My Toy Boy (Légy a játékszerem). Az interneten létrehozott egy kereskedelmi oldalt, ahol felnőttjátékokat árul, és írt egy kézikönyvet azoknak a pároknak, akik el akarják készíteni saját pornófilmjüket. Blogján úgy mutatkozik be mint az "első brit pornófilm-rendezőnő", aki megpróbálta nőiesebbé tenni a felnőttfilmek iparágát. "Nem pontosan az én ízlésemnek való, amit az előtt csinált, hogy jelöltette magát képviselőnek" - mondta Nick Clegg a GMTV televíziós csatornának. "Úgy gondolom azonban, fontos, hogy azokat az embereket, mint ő, akik valóban törődnek a körzetükkel, bátorítsuk arra, hogy szálljanak be a politikába" - tette hozzá, és elismerte: "azzal nem lehet vádolni, hogy kimondott westminsteri politikus". A harmadik legnagyobb brit politikai erőnek számító liberális demokraták a királycsináló szerepét tölthetik be a május 6-án esedékes parlamenti választások után, ha sem a hatalmon lévő Munkáspárt, sem a konzervatívok nem szereznek abszolút többséget - amint azt a közvélemény-kutatások előrejelzik. A 38 éves, férjezett új jelölt "nagyon motiváltnak" vallja magát. "Nem a pornóiparnak, hanem Gravesham körzet lakóiért kampányoltam. Amikor az emberek rám néznek, meg fogják érteni, hogy projekteket szoktam irányítani" - mondta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.