Üzemanyag-ellátás

Mozgó tehervonatból loptak olajat a tolvajok - videó

Bizonyára senkinek sem jutott eszébe, hogy még egy utat is el lehet lopni, de nemhogy az utat, hanem akár egy mobiltornyot vagy egy egész hidat is. Ehhez a listához most az olaj is hozzáadódott.

2022.12.06 04:03ma.hu

Egy nemrégiben készült videón indiai tolvajok vettek célba egy olajszállító vonatot, amely Bihta, a bihari Patna egyik közigazgatási alosztályán haladt keresztül.

A videót egy @krishnakakakani08 nevű Twitter-felhasználó tette közzé, aki a videó mellé azt írta: "Bihar: Tolvajok olajat lopnak a mozgó vonatból Bihta-ban, hogy 2022-őt nagy dobással zárják".

A videót, úgy tűnik, egy szemtanú készítette, amelyen látható, ahogy a helyiek a tartálykocsik mellett futnak, hogy megtöltsék a vödröket olajjal, méghozzá egy vasúti hídon, mielőtt az elérte volna rendeltetési helyét a tehervonatban, amely a jelentések szerint a Hindustan Petroleum Corporation Limited (HPCL) olajraktára felé tartott. Eddig nem érkezett jelentés arról, hogy a cselekmény ellen bármit is tettek volna.

Az emberek az interneten felháborodtak a rabláson.

A videó hetekkel azután bukkant fel a közösségi médiában, hogy szintén bihari tolvajok elloptak egy 2 km hosszú útszakaszt Banka körzetben és egy 45 éves vashidat Amiyavar faluban, most pedig olajat.

Egy férfi azt írta a videóra reagálva: "Azok az emberek, akiknek szokásává vált a segélyek vagy a lopás, soha nem kaphatnak motivációt a teljesítéshez. Miért is volna szükségük a fejlődésre?".

Egy másik férfi, akit szó nélkül hagyott a tett: "Mit mondjak...kit hibáztassak...nincsenek szavak".

Egy másik férfi szégyenletes tettnek nevezte, és ezt tweetelte: "Ilyen szégyenletes tett, Hol van az adminisztráció".

Egy másik férfi úgy vélte, hogy az egész lopási ámokfutást egy műsor ihlette. Azt írta: "A Netflix inspirálta #BreakingBad".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.