Állati

Videó: majdnem elragadta a kislányt a prérifarkas, az édesapának kellett közbeavatkoznia

Fényes nappal történt az eset.

2022.12.04 19:46ma.hu

Egy prérifarkas elragadott egy kisgyereket a családja előkertjéből a Los Angeles-i Woodland Hills körzetében, és elkezdte elrángatni. Még szerencse, hogy az apjának sikerült elijesztenie az állatot, a kislány pedig karcolásokkal és horzsolásokkal megúszta.

"Hallottam, hogy sikoltozik és sír, és azt hittem, hogy elesett, és láttam, hogy ott van a prérifarkas" - mondta Ariel Eliyahuo, a kisgyermek apja.

A család biztonsági kamerája rögzítette a történteket péntek délután 15:45 körül.

Miután Ariel megragadta a lányát, és egy vizes palackot dobott a prérifarkasnak, a gyermek édesanyja kirohant a bejárati ajtón.

A Times of Israel szerint a család izraeli, és három éve élnek a külvárosban. A lánynak veszettség elleni oltást kellett kapnia, és most már fél kimenni a szabadba.

A Los Angeles Times hozzátette:

Patrick Foy, a Kaliforniai Hal- és Vadvédelmi Minisztérium közérdekű információkért felelős kapitánya elmondta, hogy a hivatal a Los Angeles megyei állatgondozó és -ellenőrző szervekkel közös nyomozást folytat a prérifarkas felkutatására.

"Ez a prérifarkas hetek óta komoly problémát jelent ebben az utcában" - mondta Foy. "Már korábban is beszéltünk erről, mivel korábbi jelentések is érkeztek arról, hogy potenciálisan háziállatokat fenyeget."

Ha a prérifarkast megtalálják, elaltatják, és veszettségi tesztet végeznek rajta, mondták a tisztviselők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.