Illegális bevándorlás

Három potyautas 11 napot élt túl egy Nigériából Spanyolországba tartó hajó kormánylapátján

A kikötőbe szállították őket, és az egészségügyi szolgálatok ellátják őket.

2022.12.03 09:49ma.hu

Az illegális határátlépés nem új keletű dolog, a módszerek, amelyeket az emberek a határátlépéshez választanak, mindig is egyediek voltak, és senki sem tudja elképzelni őket. Egy nemrégiben történt ilyen eset során három férfi úgy döntött, hogy egy hajó kormánylapátján utazik Nigériából Spanyolországba. Az út összesen 11 napig tartott. A 11 nap túlélése egy hajó egy kis részén bizony nem kis kihívással járt.

A spanyol parti őrség által a Twitteren megosztott fotón három jól látható, amint a férfiak háttal a hajónak dőlve ültek. A parti őrség mentőhajója felvette a férfiakat, és a Las Palmas-i kikötőbe szállította őket, hogy az egészségügyi szolgálatok ellássák őket. A potyautasok kilétét egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.