Erőszak

Sörösüveggel kínoztak meg egy férfit a tolvajok, mert nem tudták kirabolni

A venezuelai férfi végbélben maradt sörösüveget az orvosok tudták csak eltávolítani.

2022.11.29 16:30ma.hu

Senki sem szereti, ha a sürgősségi osztályra kell rohannia, mert egy rakás orvos adja kézről-kézre, de képzeljük el, hogy egy mi van akkor, ha sörösüveggel a végbelében érkezik valaki? Ebben az esetben úgy tűnik, az orvosok az egyetlenek, akik segíthetnek.

Nemrég egy venezuelai férfi jelentkezett egy sörösüveggel a végbelében az ügyeleten. De azt állítja, hogy nem ő maga tette oda. Egy 79 éves öregúrnak sürgősségi műtétre volt szüksége, hogy eltávolítsák a hátsójába szorult idegen tárgyat. A férfi, akinek kilétét nem hozták nyilvánosságra, a Venezuela középső részén található Palo Negro városában lakik.

A helyi média beszámolói szerint három férfi volt, akik betörtek a házába, és megpróbálták kirabolni. Amikor viszont nem találtak semmi ellopni valót, a betörők feldühödtek, és úgy döntöttek, hogy megkínozzák.

A férfivel a sürgősségire kellett rohanni, mivel azonnali műtétre volt szüksége. A helyi média szerint súlyos fájdalmakkal került a La Ovallera kórházba. A férfit a maracayi központi kórházban kezelték, ahol "sürgősségi műtétet" hajtottak végre rajta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.